Κοτόπουλο γεμιστό με σάλτσα από κρέμα βαλσάμικο

H Σελίνα μας έκανε το τραπέζι και μας μαγείρεψε την αγαπημένη της συνταγή, κοτόπουλο γεμιστό με σάλτσα από κρέμα Βαλσάμικου με Μουστάρδα ΤΟΠ ! Όπως αποκαλύπτει και η ίδια το κλειδί για ένα νόστιμο πιάτο είναι η αγάπη για τη μαγειρική και φυσικά τα αγνά και ποιοτικά προϊόντα, τα όποια προμηθεύεται απο το πλησιέστερο κατάστημα Γαλαξία.

 

Μαγειρεύουμε μαζί

 

ΥΛΙΚΑ

- 4 ξεκοκαλισμένα μπούτια κοτόπουλου ( 120-150γρ. )

- 120 γρ. φρέσκα σπαράγγια πράσινα

- 2 μέτρια καρότα ψιλοκομμένα ή στον τρίφτη

- Αλάτι, λευκό πιπέρι

- 100 γρ. τυρί κεφαλογραβιέρα

- 40ml ελαιόλαδο

Για την σάλτσα

- 100 γρ. ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα

- 50ml ελαιόλαδο

- 50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο ( ξερό)

- 80 γρ. ζωμός από ψητό κοτόπουλο

- 40 ml άσπρο κρασί

Εκτέλεση:

1. Ανοίγουμε τα ξεκοκαλισμένα μπούτια του κοτόπουλο σε λαδωμένο αλουμινόχαρτο ( το καθένα ξεχωριστά) και τα αλατοπιπερώνουμε.

2. Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και Τα ζεματίζουμε με αλατισμένο νερό .

3. Τοποθετούμε το τριμμένο καρότο, την κεφαλογραβιέρα που έχουμε κόψει σε μπαστουνάκια και τα ζεματισμένα σπαράγγια σε κάθε μπούτι κοτόπουλο και τα τυλίγουμε με ο αλουμινόχαρτο σε ρολά.

4. Τοποθετούμε σε ταψί το κοτόπουλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για λεπτά.

5. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα κρέμας βαλσάμικου μουστάρδα ως εξής. Σοάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τη ΤΟΠ κρέμα Βαλσάμικου Μουστάρδα και τον ζωμό που παίρνουμε από τα ψημένα κοτόπουλα.