Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού NIVEA ΚΙΝΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού
NIVEA ΚΙΝΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Η εταιρία με την επωνυμία Beiersdorf Hellas AE με έδρα στο Γέρακα, στην οδό Αγίου Νεκταρίου 2, σε συνεργασία με τις εταιρείες ΠΕΝΤΕ Α.Ε., η οποία εδρεύει στη Λένορμαν 129, Κολωνός ΑΘΗΝΑ, 10442 με τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 222 5400 η 7Indigo New Media, η οποία εδρεύει στη Νέα Κηφισιά Ιλισίων 25, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108013354 (εφεξής καλούμενες οι «Διοργανώτριες»), διοργανώνουν τον παρόντα Διαγωνισμό, ο οποίος φιλοξενείται στην προσωπική σελίδα της “SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ” (www.facebook.com/galaxias.sm) στο Facebook (εφεξής «Διαγωνισμός»). Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής κάθε ενδιαφερομένου στο Διαγωνισμό, της κλήρωσης και της ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.
1. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1.01. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα φυσικά πρόσωπα είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, είναι χρήστες του Internet, είναι μέλη/fans της fanpage www.facebook.com/galaxias.sm στο Facebook και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Με την συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται όλους τους όρους του Διαγωνισμού, οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο https://www.5ae.gr καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού, όπως ορίζονται στο παρόν έγγραφο.
1.02. Απαγορεύεται να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι των Διοργανωτριών καθώς και οι συγγενείς α’ και β’ βαθμού αυτών και οι σύζυγοί τους.
1.03. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι ελεύθερη, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις των Όρων, χωρίς να απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος των Διοργανωτριών ή η καταβολή οποιουδήποτε αντιτίμου.
1.04. Αιτήσεις συμμετοχής/μηνύματα υποβαλλόμενα από πρόσωπα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής κατά την παράγραφο 1.01. ή απαγορεύεται να συμμετάσχουν κατά την παράγραφο 1.02 δεν θα λαμβάνονται υπόψη και σε κάθε περίπτωση, θα αποκλείονται από τον Διαγωνισμό μόλις διαπιστωθεί τούτο από τις Διοργανώτριες. Το αυτό ισχύει και για αιτήσεις συμμετοχής που δεν φέρουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία σύμφωνα με τον Όρο 2. Αιτήσεις συμμετοχής που φέρουν υβριστικούς, ρατσιστικούς, δυσφημιστικούς ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσβλητικούς ισχυρισμούς και διαδόσεις για τις Διοργανώτριες ή οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο καθώς και αιτήσεις συμμετοχής που προσβάλλουν τα χρηστά ήθη ή τη νομιμότητα, κατά την απόλυτη και ελεύθερη κρίση των Διοργανωτριών, θα αποκλείονται από τον Διαγωνισμό.
2. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
2.01. Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Facebook στη σελίδα SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ https://www.facebook.com/galaxias.sm/?ref=br_tf. Με την συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται όλους τους όρους του Διαγωνισμού, οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο https://www.5ae.gr καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού.
Υπό την προϋπόθεση της αποδοχής των Όρων του Διαγωνισμού, ο κάθε συμμετέχων, στην περίπτωση που δεν έχει προβεί σε κάποια επικοινωνία εντός της εφαρμογής Facebook Messenger με τα “SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ” στο παρελθόν, καλείται να ανοίξει την εφαρμογή Facebook Messenger και να στείλει μήνυμα «Ας ξεκινήσουμε» στη Facebook σελίδα “SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ” (www.facebook.com/galaxias.sm), και στη συνέχεια να απαντήσει στα αυτοματοποιημένα μηνύματα που θα λάβει. Αν ο συμμετέχων έχει χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Messenger Bot για επικοινωνία με τα “SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ” στο παρελθόν και έχει αποδεχτεί τους όρους χρήσης της εφαρμογής, θα λάβει σχετικό ενημερωτικό μήνυμα το οποίο θα τον καλεί να λάβει μέρος στο Διαγωνισμό.
Μόλις ο χρήστης απαντήσει κάνοντας share το παραπάνω μήνυμα θα μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση για ένα (1) από τα πενήντα (50) σετ με προϊόντα περιποίησης NIVEA, τα οποία περιλαμβάνουν:
ΝIVEA Urban Skin Defense Κρέμα Ημέρας 50ml
NIVEA Micellar Νερό Καθαρισμού Sensitive 3 σε 1 400ml
NIVEA 1 Minute Skin Detox Mask 75ml NEO
NIVEA Body Oil in Lotion Vanilla & Almond Oil 200ml_ΑΝΤΛΙΑ
NIVEA Deo Dry Fresh Spray Γυναικείο 50ml
NIVEA Men Deep Dry Spray Ανδρικό 150ml
NIVEA Men Deo Deep Roll-on Ανδρικό 50ml
NIVEA MEN After Shave Deep 100ml
Αφρόλουτρο με άρωμα NIVEA αντηλιακό
NIVEA Κρεμώδες Shower Love Sunshine 500ml NEO
Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα απεριόριστων συμμετοχών αλλά μπορεί να κερδίσει μόνο μια φορά. Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε λίστα, αποκτώντας αυτοδίκαια και άνευ ετέρου αύξοντα αριθμό και συμμετέχουν σε ηλεκτρονική κλήρωση.
2.02. Για την ανάδειξη των νικητών θα διεξαχθεί μια ηλεκτρονική κλήρωση μέχρι τις 30/07/2018 από την οποία θα αναδειχθούν πενήντα (50) νικητές συνολικά και εικοσιπέντε (25) αναπληρωματικοί. Επίσης, σε κάθε νικητή αντιστοιχεί ένας (1) επιλαχών.
2.03. Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του Διαγωνισμού, οποτεδήποτε, για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας και με προηγούμενη ειδοποίηση των συμμετεχόντων με κάθε πρόσφορο κατά την εύλογη κρίση της μέσο και ιδίως με σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του Σούπερ Μάρκετ Γαλαξία στο Facebook www.facebook.com/galaxias.sm.Ομοίως αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημέρα, οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημέρα αυτή με προηγούμενη ανακοίνωσή τους στην σελίδα του Σούπερ Μάρκετ Γαλαξία Facebook www.facebook.com/galaxias.sm
Μετά την εκπνοή του χρόνου διάρκειας του Διαγωνισμού δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές. Οι κληρώσεις διεξάγονται με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών. Σε κάθε ηλεκτρονική κλήρωση, για την ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού, θα λαμβάνουν μέρος όλες οι έγκυρες συμμετοχές.
Την επόμενη ημέρα από την ολοκλήρωση της κλήρωσης, οι νικητές θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες που αφορούν στο έπαθλό τους. Η ενημέρωση θα γίνει είτε με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό τους στο Facebook, στην περίπτωση που είναι ενεργοποιημένη η επιλογή, είτε με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στο διαδικτυακό τόπο www.facebook.com.
2.04. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο Διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Οι Διοργανώτριες δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης στους χώρους διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον διαδικτυακό ιστότοπο του Διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Οι Διοργανώτριες θεωρούν ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που δηλώνει. Περαιτέρω, οι Διοργανώτριες δεν ευθύνονται για οιαδήποτε επιβάρυνση των διαγωνιζομένων-χρηστών εκ των άνω αιτιών. Οι συμμετέχοντες ρητά αποδέχονται ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής του Facebook και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι των Διοργανωτριών. Περαιτέρω, οι Διοργανώτριες δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook και τη σελίδα “SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ” www.facebook.com/galaxias.sm με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή του διαγωνισμού ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών.
2.05. Όλοι οι Διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους, ειδάλλως οφείλουν να μη συμμετέχουν στο Διαγωνισμό.

3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
3.01. Το χρονικό διάστημα συμμετοχής στο Διαγωνισμό ορίζεται από 5.7.2018 και ώρα 12:50 μέχρι 23.7.2018, στις 23:59. Διευκρινίζεται ρητά, ότι μετά την πάροδο της ως άνω ημερομηνίας και ώρας λήξης, καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή και δεν θα δεσμεύει τις Διοργανώτριες ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής.
3.02. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων του Διαγωνισμού. Τυχόν υποβληθείσες συμμετοχές μετά την ως άνω ημερομηνία και ώρα λήξης θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν τις Διοργανώτριες ή/και οποιονδήποτε τρίτο.
3.03. Οποιοσδήποτε από τους Διαγωνιζόμενους, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί από τις Διοργανώτριες σε περίπτωση που δεν πληροί τους όρους συμμετοχής.
4. ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΠΑΘΛΩΝ
4.01. Οι νικητές καλούνται να επιβεβαιώσουν την αποδοχή του δώρου τους εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα που θα ενημερωθούν γι’ αυτό. Μετά την άπρακτη παρέλευση της ως άνω ημερομηνίας, το δώρο θα θεωρείται ως μη αποδεχθέν. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή εκχωρηθεί από το νικητή, σε τρίτο πρόσωπο της επιλογής του, συμμετέχοντα ή μη, στο διαγωνισμό. Σε περίπτωση άρνησης αποδοχής του δώρου του εντός της ως άνω προθεσμίας καθώς και σε περίπτωση συνδρομής στο πρόσωπό του λόγου ακυρότητας της συμμετοχής του στο διαγωνισμό, το δώρο θα προσφερθεί στον αμέσως επόμενο, κατά τη σειρά της ανάδειξης από την κλήρωση, επιλαχόντα. Οι Διοργανώτριες δεν θα φέρουν ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης του νικητή.
4.02. Η παραλαβή του Δώρου θα πραγματοποιείται με αποστολή τους στους κληρωθέντες νικητές οι οποίοι θα χρειαστεί να δείξουν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα και η ηλικία τους. Καθ’ όλο τον χρόνο από την έναρξη του Διαγωνισμού μέχρι την παραλαβή του Επάθλου, οι Διοργανώτριες δικαιούνται οποτεδήποτε να ελέγξουν εάν ο κάθε νικητής ή ο επιλαχών πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό, σύμφωνα με τους Όρους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι τυχόν νικητής ή ο επιλαχών δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι τα δηλούμενα, κατά τον όρο 2, στοιχεία ήταν ψευδή ή ανακριβή, θα αποκλείεται το συγκεκριμένο πρόσωπο από την διαδικασία, το δε το δε τυχόν έπαθλο θα ακυρώνεται. Οι Διοργανώτριες δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελαττώματα των προϊόντων που θα αποκτήσουν οι νικητές/επιλαχόντες των Επάθλων εάν και εφόσον υπάρχει και ουδεμία ευθύνη φέρουν σχετικά με την ποιότητα, καταλληλότητα και/ή τη χρήση αυτών Σε περίπτωση συνδρομής λόγου ανωτέρας βίας εκτός της σφαίρας επιρροής των Διοργανωτριών, δικαιούνται να μην προσφέρουν στους νικητές/επιλαχόντες δώρα, ούτε εναλλακτικά δώρα, οπότε και θα απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη και δεν υποχρεούνται σε προσφορά εναλλακτικών δώρων οποιασδήποτε μορφής και αξίας. Διευκρινίζεται ότι, οι Διοργανώτριες δεν προσαρμόζουν τα Έπαθλα στις ανάγκες/ιδιαιτερότητες του εκάστοτε νικητή ή επιλαχόντα, ούτε καλύπτει τυχόν έξοδα του νικητή αναγκαία για τη λήψη του Επάθλου από αυτόν.
4.03. Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τα Έπαθλα με αντίστοιχη τροποποίηση και του αριθμού των τελικών νικητών.
4.04. Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν, ανακαλέσουν, παρατείνουν ή μειώσουν τη διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση τους, καθώς και να μεταβάλλουν τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής, της κλήρωσης ή /και να ματαιώσουν το διαγωνισμό στη σελίδα www.facebook.com/galaxias.sm στο Facebook.
4.05. Σε περίπτωση συνδρομής λόγου ανωτέρας βίας εκτός της σφαίρας επιρροής των Διοργανωτριών, οι τελευταίες δικαιούνται να μην προσφέρουν στους νικητές το Δώρο, ούτε εναλλακτικό Δώρο, οπότε και θα απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη και δεν θα υποχρεούνται σε προσφορά εναλλακτικού Δώρου οποιασδήποτε μορφής και αξίας.
4.06. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού κάθε υποχρέωση των Διοργανωτριών παύει να υφίσταται, μη υπεχουσών οποιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων.
4.07. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των Διοργανωτριών, του Ομίλου επιχειρήσεων του “SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ ” καθώς και του χορηγού BEIERSDORF.
5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
5.01. Με τη συμμετοχή τους στον παρόντα Διαγωνισμό, όλοι οι Διαγωνιζόμενοι αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους. Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν αποδέχεται τους παρόντες όρους, υποχρεούται να μη συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, άλλως να δηλώσει με κάθε πρόσφορο μέσο και χωρίς υπαίτια καθυστέρηση ότι επιθυμεί τη μη συμμετοχή του. Επίσης όλοι οι Συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτά ότι:
(α) είναι ενήλικοι ηλικίας ίσης ή άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.
(β) η προσωπικότητά τους, η υγεία ή/και σωματική τους ακεραιότητα δεν προσβάλλεται ούτε βλάπτεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό,
(γ) με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα της προσωπικότητας ή δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας, εμπορικά μυστικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
5.02. Υπό την επιφύλαξη των οριζομένων κατωτέρω, υπό 5.03, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων θα λάβει χώρα ως ακολούθως:
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή διεξαγωγή του Διαγωνισμού συνιστά η επεξεργασία των δηλωθέντων προσωπικών δεδομένων του εκάστοτε συμμετέχοντος στο Διαγωνισμό, τα οποία είναι τα εξής: τα στοιχεία προφίλ του στο facebook, ήτοι η φωτογραφία του, το facebook username του συμμετέχοντος, καθώς και το ονοματεπώνυμό του, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταχυδρομική του διεύθυνση και το τηλέφωνό του. Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα και πρόσφορα για τους σκοπούς του παρόντος Διαγωνισμού, θα αποθηκευθούν και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, ήτοι την ανάδειξη και ενημέρωση των νικητών και την κατακύρωση και παράδοση των δώρων.
Σε κάθε περίπτωση, τα δηλωθέντα από τους ίδιους τους συμμετέχοντες προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν στο αρχείο των διοργανωτριών για όσο διάστημα απαιτείται προκειμένου να εκπληρωθούν οι ως άνω σκοποί επεξεργασίας και να διευθετηθεί οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει σχετικά με τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών και την κατακύρωση και παράδοση των Δώρων σε αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων και νικητών δεν θα υπερβεί τους τρεις (3) μήνες από την ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού. Μετά το πέρας του εν λόγω χρονικού διαστήματος, όλα τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και νικητών του παρόντος Διαγωνισμού θα διαγράφονται με ασφάλεια από τα αρχεία των Διοργανωτριών.
5.03. Η κατά τις προηγούμενες περιπτώσεις επεξεργασία δεδομένων θα διενεργηθεί από τις Διοργανώτριες, ενώ τα σχετικά προσωπικά δεδομένα που θα συλλεγούν δεν θα διαβιβαστούν ή κοινοποιηθούν σε οποιονδήποτε τρόπο, παρά μόνο αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τις ανάγκες του Διαγωνισμού και την παράδοση των δώρων στους τελικούς νικητές, αλλά θα διατηρηθούν με κάθε προσήκον μέτρο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας. Η επεξεργασία των δεδομένων θα λάβει χώρα τηρουμένων των εγγυήσεων του νόμου 2472/1997 για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» (όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει), καθώς και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων 679/2016 («GDPR»). Οι διαγωνιζόμενοι διατηρούν τα δικαιώματα, που παρέχονται από την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, λ.χ. το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και υποβολής αντιρρήσεων για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, τα οποία μπορούν να ασκήσουν αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση : supermarket¬¬¬galaxias@hotmail.com
6. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ
Οι Διοργανώτριες δύνανται - αλλά δεν υποχρεούνται - να αποκλείσουν από τον Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, οποιονδήποτε συμμετέχοντα που κατά την άποψη τους είναι πιθανό να έχει χρησιμοποιήσει (ή να έχει αποπειραθεί να χρησιμοποιήσει) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή του ή έχει παραβεί (ή έχει αποπειραθεί να παραβιάσει) κάποιον από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η χρήση συσκευών, μέσων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
Επιπλέον, δεν θα γίνονται αποδεκτές, συμμετοχές με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα. Επίσης, θα ακυρώνονται συμμετοχές με περιεχόμενο υβριστικό, χυδαίο, δυσφημιστικό, επικίνδυνο, ρατσιστικό, που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή εν γένει αντίκειται στις κείμενες διατάξεις ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπές κατά την απόλυτη κρίση των Διοργανωτριών.
Οποιοσδήποτε από τους νικητές ή επιλαχόντες, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:
(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες Όρους ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις κάποιου από τους Όρους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.
(β) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους ή για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό του.

7. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
7.01. Οι παρόντες αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://www.5ae.gr/. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων στο σύνολό τους.
7.02. Η ευθύνη των Διοργανωτριών περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προαναφερομένων δώρων. Διευκρινίζεται ότι οι Διοργανώτριες δε φέρουν καμία ευθύνη και οι Νικητές δε διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτών σε καμία περίπτωση. Οι διοργανώτριες εταιρείες και οι χορηγοί δε φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα Δώρα, τη χρήση των Δώρων, ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Οι ανωτέρω εταιρείες δε φέρουν ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα Δώρα και δεν υπέχουν ούτε αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.
7.03. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος.
Οι παρόντες όροι συμμετοχής έχουν κατατεθεί στο Δικηγόρο Αθηνών κ. Αλέξιο Φίλιο (Ασκληπιού 10, Αθήνα), από όπου οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει ραφο αυτών με δική του δαπάνη. Επίσης βρίσκονται στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου μέσω της Ιστοσελίδας http://www.5ae.gr/.

8. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων όρων συμμετοχής θα επιλύεται καταρχήν φιλικά.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων κριθεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ